Juniorencompetitie 2010 op de Zwolsche

Gepubliceerd op 1 mei 2010

ImageHet weer kon beter, maar dat was dan ook het enige minpuntje. Bijna 50 junioren hebben vandaag een superleuke middag gehad. In skiffjes, dubbels en C-vieren werd er hard gestreden om een plek in de landelijke finale. Dat is de Zwolsche J16 (Jaimy, Koen, Joost, Michiel en jongetje voor één dag Kim) En J18 (Ernst, Wouter, Rogier en Rens) beiden gelukt!! Helaas is die finale precies op dezelfde dag als de Zwartewaterregatta…..

De rest van dit verslag kun je lezen bij 'lees verder …' 

Klik hier voor de foto's van vandaag 

Wie heeft er afgelopen zaterdag per ongeluk niet zijn/haar eigen mobiele telefoon meegenomen? Er wordt een Nokia met blauw randje vermist. Laat het even weten aan Mariska (jeugdenjunioren@zrzv.nl ).

Ook onze Zwolsche J16 beginners (Hidde, Simon, Enno,Tjalle en Marcel) hebben zich kranig geweerd. Ze hebben zelfs geskifft. Niet gek als je pas een half jaartje roeit, toch??
Snelste jongens waren Wessel (Tubantia) op de 500 meter en Philip (Zwolsche) op de 1000 meter. Snelste meisje op de 500 meter was Yannick (Salland) en op de 1000 meter Anne van Tubantia. Zij kregen ieder een rode bakboord-en een groene stuurboordsok, helaas niet altijd precies in de goede maat…
Binnen, lekker droog bij de kachel was er een heftige junioren-sjoelcompetitie met Marieke (Tubantia) met 177 punten als overtuigend winnares. De lolly was dik verdiend!!
Ook binnen bij de kachel: Douwe en Stephanie met soep en broodjes gezond, die binnen een mum van tijd allemaal op waren! Volgend jaar weer! Volgend jaar meer!!
Niet binnen bij de kachel, maar wel redelijk droog : Albert op het start- en finishschip, die met één druk op de knop de uitslag beschikbaar had!!
Ook niet binnen bij de kachel en kliedernat: Jan Horst in een bootje bij de keerboei.
Na afloop was er voor iedereen taart. De medailles zullen worden nagestuurd, want die waren er helaas niet op tijd.