Junioren op kamp naar Dalfsen

Gepubliceerd op 31 oktober 2017

In het weekend van zaterdag 23 en 24 september waren wij, de junioren, op kamp naar Boer Hoes in Dalfsen. Natuurlijk zouden we geen roei- en zeilvereniging zijn, als we daar niet roeiend naartoe zouden gaan. In twee zware C4’en en een C2 gingen we onder begeleiding van de coaches op weg naar Dalfsen.

De zon was er die ochtend vroeg bij, het weer zat dus gelukkig mee. Niks te klagen dus! We overnachtten in verschillende tenten op het boerenerf in Dalfsen waar ’s avonds veel spelletjes zijn gespeeld en lekker gekletst werd.

’s Ochtends was er dikke mist, hierdoor hadden we vrij lang de tijd om de tenten op te ruimen en in te pakken! De coaches hadden namelijk vroeg ontbijt gepland. Nadat de mist was opgetrokken, vertrok iedereen weer naar de roeivereniging onder begeleiding van muziek van onder andere The Beach Boys met ‘Surfing USA’. Er werd al snel gegrapt over de zogenaamde ‘ZRZV-mentaliteit’, omdat er plezierjachtjes werden ingehaald met zwaardere C4-boten terwijl er muziek opstond uit de jaren 60.

Al met al was het een prachtig weekend om niet snel te vergeten. Ik heb vernomen uit het roddelcircuit dat er volgend jaar nog iets leukers wordt georganiseerd. Ik ben benieuwd!

Daan Sikkens (junior)