Junioren: Ga mee zwemmen op 17 februari!

Gepubliceerd op 28 januari 2008

ImageHet Bestuur van Jongeren (BvJ) leek het leuk om in het nieuwe jaar te gaan zwemmen met alle jeugd. Dit zal gebeuren bij de Scheg in Deventer.

Datum en tijd
Zondag 17 februari vertrekken we om 11.20 op perron 5a. We verzamelen om 11.10 op het perron. We zijn dan rond 12u in de Scheg.
We nemen de trein van 16.56 terug en zijn dan om 17.43 weer terug in Zwolle (perron 5a). Als je eerder weg wilt, zal er altijd iemand met je meegaan, zodat je niet alleen hoeft te reizen.

Kosten
Het treinkaartje (retourtje) kost €11.00. De toegang is €6.20 voor 13+ en €4.80 voor 13-.

Begeleiding
Er is geen begeleiding (in de zin van volwassenen) mee, het BvJ is er wel bij. Wij zullen er voor zorgen dat iedereen weer thuiskomt en hopelijk dan een leuke dag heeft gehad.
Vraag dus even toestemming aan je ouders en zorg voor voldoende geld en een goed humeur;)! Wij hopen dat iedereen er bij kan zijn, voor een actief 2008!

Inschrijven
We willen graag even van te voren weten hoeveel junioren er mee gaan. Daarom hangen we op het prikbord op de roei een lijst op. Als je mee gaat, vul dan even je naam en leeftijd in, dan weten we op hoeveel we moeten rekenen.

Tot slot
Als je vragen hebt kun je die mailen naar Tycho (tiegie1@hotmail.com). Tot de 17e!

Namens het BVJ,
Tara Kenkhuis