Je eigen persoonlijke pagina !!

Gepubliceerd op 14 maart 2012

Ook de vereniging gaat met haar tijd mee en is bezig om alle data samen te voegen in 1 systeem: E-Captain. Hiermee wordt aan leden ook de mogelijkheid geboden om in te loggen op zijn/haar eigen beveiligde persoonlijke pagina.
Eénmaal ingelogd, vind je hier al je persoonlijke gegevens en kun je deze desgewenst aanpassen als iets niet klopt of wijzigt (bijvoorbeeld bij verhuizing). Dit betekend niet langer meer de vraag bij wie je een wijziging kunt melden; je kunt het nu zelf wijzigen in een centraal systeem. Bovendien kunnen andere leden je gewijzigde gegevens meteen zien in de digitale ledenlijst.
Ook kun je zien welke facturen (vanaf het jaar 2012) er aan jou zijn verstuurd en of deze al dan niet zijn betaald. De factuur kun je ook gemakkelijk opnieuw opvragen. In de nabije toekomst is het ook mogelijk om vanuit deze pagina je reserveringen voor boten te gaan doen.

Als je nog geen inloggegevens hebt ontvangen, dan kun je deze opvragen bij Ruben Dijk. Hij zal dan zorgen dat je deze alsnog krijgt.
Neem snel eens een kijkje op je eigen persoonlijke pagina!!!