Inloopzeilen

Gepubliceerd op 5 oktober 2012

InloopzeilenHet inloopzeilen wordt op woensdagavond en vrijdagmorgen georganiseerd. Alle roei- en zeilleden kunnen aan deze inloopactiviteiten deelnemen. Zowel beginnende, semi-gevorderde en gevorderde zeilers en ook de ‘hoe-moet-het-ook-alweer-zeilers’ en schippers in spé zijn welkom.

 

Inloopzeilen met instructie

Iedereen die wil ervaren wat het is om te zeilen of beter wil leren zeilen is welkom. Het is leuk, interessant en gezellig. Wilt u deelnemen, dan meld u zich een kwartier voor vertrek bij de vereniging. Een ervaren zeiler is voor begeleiding aanwezig. We starten altijd met een korte voorbespreking en delen daarna de boten in. Het is hierdoor meestal een verrassing met wie u in de boot zit. Dit maakt het gevarieerd en ook weer erg leerzaam. Iedereen heeft namelijk een eigen manier van zeilen. Uiteindelijk vindt ook u uw eigen manier! Daarna gaan we het water op.

Zeilen op woensdagavond, vrijdagochtend en zaterdagmiddag

Op de woensdagavond vanaf 19.00 uur, vrijdagochtend vanaf 10.00 uur en zaterdagmiddag vanaf 13.00 kunt u meezeilen. Zeilervaring is hierbij van ondergeschikt belang. Er is altijd een ervaren schipper aanwezig om samen met u het water op te gaan. Voor de zaterdag geldt dat er alleen inloopzeilen is wanneer er geen zeilinstructie of zeiluitje is. Precieze data zijn te vinden in de zeilagenda

Bekijk de planning

Er is ook een Whatsapp-groep waarmee je met andere zeilers kunt afspreken te gaan zeilen.
Wil je hieraan toegevoegd worden, naam dan contact op met een van de schippers.
Blijf op de hoogte van onze zeilactiviteiten door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Lid worden

Zonsondergang op de kolk