Inlooproeien

Gepubliceerd op 5 oktober 2012

Mix en Match: inlooproeien voor iedereen

Heb je zin om te roeien, maar mis je een maatje of een ploeg? Zorg dan dat je op zaterdagochtend om 9.15 uur op de vereniging bent. Tijdens de zomertijd verzamelen we om 8.45 uur. 
Iedereen is welkom, of je nu net je P1-diploma hebt gehaald of al veel roei-ervaring hebt. De boten worden ingedeeld aan de hand van wat er op dat moment in de loods ligt en op bevoegdheden van de aanwezigen. 

Tijden

 

 Zomertijd

 Wintertijd

Boten indelen en te water

 8.45 uur

 9.15 uur

Vertrek

 9.00 uur

 9.30 uur

Terugkeer aan het vlot

 10.30 uur

 11.00 uur

Overige informatie:

  • Boten worden ingeschreven door de inloopcoördinator
  • Verzamelen bij computer loodsdeur 1  
  • Een kwartier voor aanvang worden de boten ingedeeld; wie later komt kan zelfstandig gaan roeien of regelt ter plekke een eigen roeidate.

Skiffinloop

Van eind juni tot begin september bieden wij de skiffinloop aan. Dit is bedoeld voor beginnende skiffeurs die hun S1-bevoegdheid hebben behaald en onder begeleiding skiffervaring willen opdoen om hun techniek, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. 

Inloopskiffen is wekelijks op:
– woensdag van 19.30 tot 21.00 uur;
– zondag van 15.30 tot 17.00 uur.

Iedereen schrijft een eigen skiff af, dit kan al drie dagen van te voren. In verband met het aantal skiffs en begeleiders rekenen we op maximaal 8 mensen per avond/middag. Onder begeleiding van minimaal twee ervaren S2- of S3- skiffeurs roeit de groep op de kolk, het Zwarte water of de Vecht. Dit is afhankelijk van de ervaring en grootte van de groep.

U kunt hieraan deelnemen onder de volgende voorwaarden:

  • Je hebt minimaal S1.
  • Je schrijft zelf je boot in.
  • Je draagt goed zichtbare en opvallende kleding.
  • Na omslaan kun je zelfstandig in de boot klimmen.