IJsseltocht 29 juni 2013

Gepubliceerd op 15 juni 2013

altBeste zeiler van de ZRZV,

Zaterdag 29 juni 2013 willen we weer onze eigen ‘tocht der tochten’ zeilen: de IJsseltocht 2013! Ga je ook mee? Introducé(e)s zijn ook welkom, met of zonder zeilervaring. Het wordt – mits het goed weer is – een flinke dagtocht.

Wat korte informatie over de tocht:

We verzamelen om 8.00 u. bij de ZRZV, vertrek met valken vanaf de ZRZV om 8.30 u. richting de IJssel. Dan naar Kampen. Vervolgens via het Ganzendiep, Genemuiden en Zwartsluis naar de Ronduite. De valken blijven daar en wij gaan per auto terug naar Zwolle. Verwachte terugkomst in Zwolle ca. 19.30 u.

Een inspannende, ontspannende en soms ook spannende tocht. Verschillende soorten vaarwater en omstandigheden, bruggen en sluizen. Maar vooral leuk, gezellig en een tocht met vele ervaringen door het mooie gebied rondom Zwolle, Kampen en Zwartsluis.

De kosten voor deze dag zijn € 23,- per persoon, introducé(e)s betalen € 27,-.

Opgeven kan tot vrijdag 21 juni 2013 12.00 u.. Daarna worden de boten definitief gereserveerd. 
Meld je je later aan? Dan plaatsen we je op de reservelijst.
Ben je toch verhinderd  en meld je je later af? Dan kan het zijn dat wij je de kosten wel in rekening brengen als de reservelijst leeg is.

Na opgave via zeilactiviteiten@zrzv.nl ontvang je binnen 3 dagen een bevestiging van je aanmelding.

In de week voorafgaand aan de tocht zal er een extra mailing verstuurd worden aan iedereen die zich aangemeld heeft met nadere bijzonderheden over de tocht. 
Heb je al eerder vragen? Mail ons even, je krijgt dan persoonlijk antwoord. Bellen mag ook: 038-4654735 (Anja Bosman).

Boten halen vrijdag 28 juni 2013

Om de IJsseltocht te kunnen varen, huren we ook boten van de Ronduite. Deze Valken worden vrijdag 28 juni van de Ronduite naar Zwolle gevaren. Wij zoeken dus ook ervaren schippers & maten (2 man per boot) die vrijdag vanaf 16.00 uur tot 22.30 uur beschikbaar zijn om de Valken op te halen. Deze personen gaan vanaf de ZRZV met eigen auto’s naar De Ronduite, de auto blijft daar staan zodat we zaterdag na de tocht daarmee naar huis kunnen.

Voorkeur gaat dus uit naar ervaren zeilers die vrijdag én zaterdag mee varen én de auto bij de Ronduite kunnen laten staan. Voldoe je hier niet aan maar heb je toch belangstelling? Geef dat dan aan. Het streven is om woensdag 26 juni duidelijkheid te geven wie mee kunnen om de boten op te halen.

Als je je aanmeldt via zeilactiviteiten@zrzv.nl geef dan het volgende aan:

– opgave 29 juni; lid of introducé(e).

– belangstelling 28 juni, met/zonder auto. Geef svp ook je telefoonnummer door voor het maken van afspraken.

– zeilervaring.

Tot de 29ste !

Commissie Zeiluitjes van de ZRZV,

Erika Visser,

Regina Douma,

Anja Bosman – de Haan