Hollandse Wereldbeker zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op 12 juni 2019

Over ongeveer een dikke maand zullen de grootste roeiers van de wereld over de Willem Alexanderbaan razen. Op 12, 13 en 14 juli vinden daar de wereldbekerfinales plaats. Er wordt al hard gewerkt aan de voorbereidingen, maar er moet nog veel gebeuren. Er zijn veel vrijwilligers nodig om alles op rolletjes te laten lopen.

Vrijwilligers gezocht!

De wereldbekerfinales is een van de grootste roei-evenementen die ooit in ons land hebben plaatsgevonden. En daarbij kan de organisatie wel een aantal handjes gebruiken. Momenteel heeft de wedstrijdorganisatie ruim 350 van ‘shifts’ nog open staan.

Bijzonder

Wanneer je meehelpt als vrijwilliger, krijg je het gehele weekend gratis toegang tot het evenement. Eten en drinken wordt ook voor je geregeld. “Om zo dichtbij al die internationale roeiers te zijn, is heel bijzonder,’’ aldus bestuurslid en oud-wedstrijdroeier Pieter Taselaar. “En dat je voor hen zo’n evenement aan het organiseren bent. Alleen dat is eigenlijk al de moeite waard.’’

Klik hier om je op te geven als vrijwilliger. Ben je jonger dan 18 jaar en wil je ook meehelpen? Klik dan hier. Met vragen kun je terecht bij medewerkers@hollandbeker.nl.

BRON: Lees het hele artikel op NL Roei.