HERINNERING: Help Neptunus uit de brand

Gepubliceerd op 24 januari 2019
Alle donaties gedaan tot uiterlijk 15 februari worden verdubbeld door het bestuur van de ZRZV!

In de nacht van zeven op acht december jl. is roeivereniging Neptunus in Delfzijl getroffen door een enorme brand waarbij de gehele botenloods en kantine tot op de grond toe zijn afgebrand. Een nachtmerrie voor elke roeivereniging. Neptunus is een kleine vereniging met zo’n vijftig leden. In de loods lagen vijfendertig boten die allemaal verloren zijn gegaan. De vereniging is na de eerste schrik weer begonnen aan de wederopbouw. Uit solidariteit wil het bestuur van de ZRZV daar zijn steentje aan bijdragen.

We hebben inmiddels contact gehad met Neptunus met de vraag wat wij kunnen doen als vereniging. Naast het eventueel schenken of uitlenen van materiaal heeft de vereniging ook geld nodig. De verzekering vergoedt slechts de dagwaarde van alles wat verloren is gegaan. We stellen daarom voor om een geldinzamelingsactie te houden.

Wilt u Neptunus ondersteunen? Maak dan uiterlijk 15 februari een bedrag over naar rekening NL53RABO0160709768 t.n.v. Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging onder vermelding van Actie voor Neptunus. Het bedrag dat leden storten, verdubbelt het bestuur. Het zou mooi zijn als we als vereniging een flink bedrag kunnen overmaken aan Neptunus. Elk bedrag van klein tot groot is welkom!