2x BLIK op Head of the River Amstel 20 maart 2011

Gepubliceerd op 19 maart 2011

Wat een mooie dag: zon, weinig wind ..kortom ideaal roeiweer en natuurlijk lekker op het balkon.  2x BLIK en mooie uitslagen. De DVB4*- ploeg met  Harriet van Ettekoven, Janna Brouwer, Eva Kouw, Ilja Kok (Breda) en Marianne van de Pol winnen niet alleen het eigen veld, maar varen de snelste tijd. Dat doet de combi HVB8+ met oa Nico Rienks, Sander Gerdes en Rinze Krol ook.

Tom Schwantje, Lars van den Boom, Rik Rienks, Philip den Bremer met stuur Emma zijn 4de geworden .. een mooie prestatie in het J16 4*-veld. De meisjes doen mee in het M18 4*- veld met Esmee Oosterlaar, Marjolein Visser, Martine van den Boomgaard, Mirjam Meijer en Morvenna de Vries als stuur. De DVB4* van Mariska Mulder, Jolanda Regout, Maartje van Reedt Dortland, Annemarie de Kleine en Monique Pronk (st) is 6de geworden. De DVA4* ploeg van Jobke MIddelkamp, Lies van Vliet, Marjolijn Aarst, Jertske Bolkestein en Frederike te Biesebeek (st) deed voor het eerst mee. Marc Keizer stuurt met zijn nieuwe beenwarmers (hij is zo onweerstaanbaar ..F t B) stuurt de DCL4* met Antoinette van Boom, Esther Geerse, Gerian en Margot van Schalkwijk over de Amstel.

De oude heren HVG8+ zijn 5de geworden in hun veld.  Kirsten Lanz roeit in een viertje van de bond in het 1eDiD4* … geen Blik dat had Kirsten makkelijk in het M18 4* veld. Lees het artikel in de Volkskrant: Op de Amstel kan het stuurtje het verschil maken een belangrijke rol voor oa Morvenna, Monique, Frederike, Emma en Marc.

Fotoalbum fam Van Reedt Dortland

Fotoalbum van Gijs (en Jobke)

Fotoalbum

Uitslagen

Filmpje