Gezocht: Commissieleden voor de Zwolsche Vechtregatta

Gepubliceerd op 23 maart 2023

Voor de komende editie van de Zwolsche Vechtregatta, die gehouden wordt op zondag 18 juni zijn we op zoek naar nieuwe commissieleden om deze wedstrijd tot een succes te laten worden. We zoeken voor diverse functies (tijdwaarneming, vrijwilligers, inrichting terrein, op- en afbouw, catering i.s.m. barcommissie en communicatie) vrijwilligers. Er moet nog veel gebeuren, maar vele handen maakt licht werk. Dit zijn bijvoorbeeld leuke taken om samen met je ploeg op te pakken!

Voor de komende jaren zijn we ook op zoek naar een nieuwe wedstrijdleider. Deze stuurt het team aan en is aanspreekpunt voor de kamprechters. Het 1e jaar zal in gezien de korte tijd in combinatie met de commissaris wedstrijden Bram Bollaert zijn. 

Gelukkig hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden; alles wat moet gebeuren is vast gelegd in het draaiboek die door de vorige organisaties zijn vastgelegd. Het gaat de komende 3 maanden wel wat tijd van je vragen. Toch leert de ervaring dat het resultaat dat meer dan waard is geweest!

Het is de bedoeling om op korte termijn (eind maart) bij elkaar te gaan zitten en de editie van dit jaar in de stijgers te zetten. 

Wil jij je organisatietalent voor deze wedstrijd inzetten?  Meld je dan aan bij Bram Bollaert (wedstrijden@zrzv.nl) Je kan ook bij Bram terecht als je nog verdere vragen hebt.