Én… de bezem ging erdoor… en hoe!

Gepubliceerd op 30 mei 2019

Gemaaid, gesnoeid en geschoffeld, gepoetst, gespoten, geveegd, geschrobd, gesopt, geschoven, gelapt, gedweild… gekreund, gelachen en gedronken! Met opgestroopte mouwen en het zweet op ons voorhoofd hebben 40 man en vrouw sterk gewerkt als paarden! De loods, het terrein, vele boten, de bar, keuken en grote zaal, het materiaalhok, bestuurskamer, ergometerruimte en balkon liggen er weer tiptop bij.

Dank je… Jeanine, Hilbert en Ailinia, Charlotte, Elly, Leonie, Irene, Godard, Himke, Gretha, Marcel, Joan, Adrie, Tineke, Eric, Marcel, Hanneke, Lieve, Glenda, Eugene, Manuel, Carrie, Nanja, Remco, Wieneke, Harry, Peter, Gerda, Addie, Nelleke Judith, Jo, Myra, Joke!
Dank ook aan Gerda, Paul, Judy, Roel, Aart en Lida voor de organisatie en begeleiding!

Laten we dit schone en opgeruimde verenigingsgebouw zo houden! Wij zijn met elkaar verantwoordelijk voor de hygiëne en gastvrijheid. Alleen de natte ruimten worden door een professioneel bedrijf schoongemaakt. Wees je hiervan bewust tijdens het koffiedrinken en taart eten, na het gebruik van de keuken, de kleedkamers en voor de organisatie van de vele evenementen!  

Ook onvermoede en sluimerende talenten tot ontwikkeling brengen? Zie ook de oproepen voor barcommissiewerk, de komende Vechtregatta en Paul Venemanprijs!
Schrijf je (opnieuw) in voor het verenigingswerk via e-captain.

Vragen of tips? Mail naar verenigingswerk@zrzv.nl