Elfsteden

Gepubliceerd op 24 februari 2015

Bijna is hij voorbij, nog maar een paar dagen, de winter. Op de schaats zal hij dit jaar niet verreden worden, de Elfstedentocht. Maar op 15 en 16 Mei wordt de tocht der tochten wel gevaren, de Elfsteden Roei Marathon!

Voor velen van de ZRZV een bekende tocht, voor anderen een nieuw fenomeen. Zoals voorgaande jaren willen we als ZRZV een afvaardiging sturen naar Friesland om de tocht te varen. Om iedereen van de juiste informatie te voorzien en teams en ploegen te vormen voor de Elfsteden Roei Marathon organiseren we ook dit jaar weer een bijeenkomst.

Deze zal plaats vinden op donderdag 12 maart in het clubgebouw om 19:30.

Voor leden die de tocht nog nooit gevaren hebben of die alle informatie willen opfrissen zal de avond beginnen met een introductie van de Elfsteden Roei Marathon. Er is ook een mogelijkheid om vragen te stellen. Rond 20:30 zullen we de ploegen gaan samenstellen.

Heb je al eerder deel genomen aan de Elfsteden Roei Marathon en heb je al een volledig team (12 roeiers) dan is de avond niet verplicht en mag je het team opgeven door een mail te sturen naar elfsteden@zrzv.nl. Deze mail moet de volgende gegevens bevatten: namen van de roeiers, hun geboorte data en geslacht. Voor alle overige roeiers is het aan te raden de avond bij te wonen om een team te vormen.

Voor overige vragen kan je de organisatie benaderen op: elfsteden@zrzv.nl

 

Tot de 12e om 19.30 uur!!