Een ZRZV-smaldeel op herfsttocht.

Gepubliceerd op 15 oktober 2012

altHet was een leuk idee van de toercommissie: een herfsttocht door de Zwolse grachten inclusief een hersensbrekende serie crypto-opgaven.
En dat bleek het ook in de praktijk te zijn!. Helaas was de deelname wat onder de maat. Daarom werd het onderdeel crypto naar een later evenement verplaatst.

Maar er waren wel dappere roeiers (Willemien, Nienke, Douwe, Tineke, Simon, Karin, Petra, Antoinette en Aad) die met een echt frisse wind in de rug en wat regendruppels om de oren van huis naar het clubhuis waren vertrokken. Zij werden uitgezwaaid door Paul en bij terugkomst met koffie en thee ontvangen door Francis.
Het ZRZV smaldeel dat rond 14.00 uur zich afzette van de vlonders was dus in meerdere opzichten een smal deel. Maar dat beleefde met haar twee boten wel een fraaie herfstmiddag op het water. Direct na het verlaten van de kolk kwam de zon door en die bleef schijnen tot de vers gebakken cake van Willemien naast de koffie werd gezet.
Na het trotseren van de golven op het Zwarte water en het genieten van de ontluikende herfstkleuren in de stad was die cake zelfs voor een smaldeel geen probleem meer.
Het was een initiatief, een tocht die voor herhaling vatbaar is. Bedankt toercommissie en graag tot de volgende keer, met of zonder crypto!