Door: Caitlin Bakker (11 jaar) jeugd en junioren ZRZV

Gepubliceerd op 12 april 2014

Zondag 6 April was in Leeuwarden de eerste juniorencompetitie van dit jaar.
We zijn begonnen met een rondje om een eilandje tegenover LRV Wetterwille te varen in het clubhuis hadden ze met behulp van Google Maps  het eilandje geprojecteerd, zo leek het wel veel groter dan het eigenlijk was! Want het viel uiteindelijk wel mee. Er zit een scherpe hoek aan, maar als je een goede stuur hebt/had ( zoals wij!) viel het heel erg mee! Sommige boten namen de laatste hoek te laat. Waardoor veel tijd verloren ging. Maar ja vanaf dat punt werd je wel aangemoedigd!!
Dit zijn onze boten die mee deden:
– ervaren jongens 4+ 15-18
– ervaren meisjes 4+ 15-18
– ervaren gemengde 4+ ZRZV/Ark 13-14

‘S middags moesten we een rondje om de keerboei waar ook heel veel werd aangemoedigd vooral omdat het voor het clubhuis was en je je eigen clubgenoot natuurlijk wel aan wil moedigen! Hier startten de volgende boten bij;
– 1 gemengde 2+ 13-14
– 2 meiden 2+ 15-18
– 3 jongens 2+ 15-18

Er gebeurde daar ook nog een blooper: de stuurman stapte uit en wou de kant op lopen maar het vlot hield op en liep het water in!!!
Deze jongen was gelukkig niet van de Zwolsche.  
 
We gingen ook nog naar de Mc Donalds. 1 van de auto’s reed zonder dat de anderen het in de gaten hadden door de Mc Drive (we reden met 3 auto’s ) dus gingen we maar met de andere 2 auto’s naar de volgende Mc.
Helaas geen prijzen voor de Zwolsche, maar wel een leuke dag voor de jeugd en coaches op de LRV Wetterwille.

Dat was het.
Groetjes,
Caitlin