Do’s and don’ts gedurende PVP-weekend

Gepubliceerd op 29 oktober 2019

De Paul Veenemans Prijs (PVP) op 9 en 10 november 2019 wordt een bijzonder sportevenement bij de ZRZV. We verwachten een kleine 100 roeiers die hun kunnen laten zien op de schaatsbaan (Dronten), tijdens de wielertijdrit (Mastenbroekerpolder), op het loopparcours (Westerveldse Bos) en op het Zwarte Water bij het onderdeel roeien. Bij de organisatie zijn inmiddels 70 mensen betrokken en er doen 20 roeiers vanuit de ZRZV mee. 

Wij vinden het heel gaaf als zoveel mogelijk leden deze wedstrijd meemaken. Er is dus geen algemeen vaarverbod gedurende het gehele weekend, alleen op zondagmiddag. De PVP kan wel impact hebben op je reguliere roei- en zeilactiviteiten.

Impact PVP algemeen

Het parkeerterrein is op vrijdagmiddag, zaterdag en zondag gesloten, omdat het parkeerterrein nodig is voor de botenwagens. Kom daarom zoveel mogelijk op de fiets en zet je auto bij PEC Atletiek neer. Zet je fiets in het fietsenrek buiten het hek, dus tussen de dijk en ons toegangshek. Houd rekening met een grote hoeveelheid skiffs en twee zonders die zich op ons terrein bevinden.

Zaterdag 9 november 2019

Op zaterdag wordt gedurende de gehele dag het terrein voor onze loods in beslag genomen door de fietsenstalling voor de racefietsen van de deelnemers. Voor degenen die toch graag zaterdag willen roeien, houd er rekening mee dat dit alleen mogelijk is voor boten die je boven je hoofd kunt dragen om deze naar het vlot te brengen. Als je op zaterdag met je ploeg in een zware boot, zoals bijvoorbeeld een C4 wilt roeien, neem even contact op met info@pvp2019.nl.

Zondag 10 november 2019

Op zondagochtend vindt het hardlopen plaats en op zondagmiddag het roeien. Dit betekent dat er vanaf 12.00 uur een totaal vaarverbod geldt. Degenen die zondag voor 12.00 uur willen roeien: geef voorrang aan de deelnemende roeiers die eventueel ’s ochtends het onderdeel lopen overslaan en het roeiparcours gaan verkennen.

Kom vooral, als roeier en supporter, voor onze eigen deelnemende helden! En wil je meehelpen, dan kan natuurlijk altijd!

Meer info op www.pvp2019.nl en op onze Facebookpagina.

PVP-commissie
info@pvp2019.nl