Denk je mee?

Gepubliceerd op 14 december 2015

MeedenkenHet buitenterrein van de ZRZV draagt bij aan de aantrekkelijkheid van het roeien en zeilen. Het vormt de toegang tot het gebouw en het water en we zitten er vaak van de ondergaande zon te genieten. Op dit moment is er een aantal redenen om het terrein eens in zijn geheel te bekijken: 

• Er ligt een voorstel voor een derde vlot met aanpassingen om het roeien en zeilen voor zoveel mogelijke mensen toegankelijk te maken.
• Er wordt regelmatig gemijmerd over een terras.
• Hoewel sommigen de koe zullen missen, ontstaat er met het vertrek van Boreas ook buiten het gebouw meer ruimte voor de ZRZV.

Meerdere redenen dus om eens goed naar de indeling en de voorzieningen te kijken. Hoe maken we het buitenterrein visueel, functioneel en sociaal aantrekkelijker? Bepalen wat gewenst is, kan natuurlijk het best door ons als leden zelf gedaan worden. Het bestuur nodigt ons daartoe uit!

Heb jij ook ideeën hoe het beter of leuker kan?

Alle leden die constructief willen meedenken over een mogelijke herinrichting van het buitenterrein worden hierbij van harte uitgenodigd om met elkaar een voortvarend traject te realiseren. Ja, we willen op de ALV van maart een plan presenteren en hebben daarom de volgende voorbereidingen getroffen:
• In december wordt in de zaal op de roei een flipover met de plattegrond van het terrein opgehangen waar iedereen alvast ideeën op kwijt kan. Die ideeën nemen we mee in de idee-ontwikkeling in januari. Er hangen ‘geeltjes’ om de ideeën op te schrijven.
• 14 januari: ideeën genereren en eerste schetsontwerpen maken met iedereen die mee wil ontwikkelen. (Opgave voor 10 januari bij: buitenterrein@zrzv.nl. De bijeenkomst is van 19-22u en vindt plaats op de roei.) Een ontwerpteam verwerkt alle ideeën en schetsen tot een goed ontwerp; het ontwerpteam bestaat uit mensen uit diverse geledingen van de vereniging.
• 11 februari: de 1e versie van het voorstel terugkoppelen aan de mensen die hebben meegedacht.
• Eind februari: presentatie van het voorstel aan het bestuur
• Eind maart: voorstel in ALV

Denk mee en schrijf je in vóór 10 januari 2016!

Belia van den Berg, Antoinette van Boom & Joep Brouwers

 

Ter inspiratie hieronder een luchtfoto van het ZRZV-terrein:

ZRZV terrein luchtfoto

ZRZV-terrein luchtfoto