De inschrijving van de Wintercompetitie is geopend!

Gepubliceerd op 16 oktober 2013

altOp zondag 10 november gaat de Wintercompetitie 2013/2014 van start. De inschrijving staat open voor alle roeiers van de Zwolsche en Boreas.

Wie het eerst komt, heeft de eerste keus voor een boot! Uiteraard blijven de regels omtrent de benodigde examens gelden. Bij onvoldoende bevoegdheid zal de betreffende boot naar een andere ploeg worden doorgeschoven!

Iedereen krijgt de kans om de strijd over 4 kilometer met elkaar aan te gaan. Van zeer geoefend roeier tot en met degene die net hun P1 hebben gehaald. Voor de uitslag zullen de tijden gecorrigeerd worden met een factor op basis van leeftijd, geslacht en bootstype. Voor het klassement tellen de beste 3 resultaten mee. Gastroeiers zijn van harte welkom. Ze komen alleen in aanmerking voor de dagprijs.

Update: Kijk bij “Lees meer” …

De strijd tussen de roeiers en ploegen van de ZRZV en Boreas zal op de volgende data plaatsvinden:

  • zondag 10 november 2013
  • zondag 1 december 2013
  • zondag 5 januari 2014
  • zondag 2 februari 2014

Het inschrijfgeld is €1,– per wedstrijd per roeiplaats, te voldoen bij het wedstrijdsecretariaat. De aanvang van de wedstrijd is om 9.30 uur. Er wordt om 10.30 uur gestart bij de kade vlak bij de Kop van de Vecht. De finish is net voorbij het Tolhuisje (km paal 2.4).

De inschrijflijst voor de 1e wedstrijd hangt inmiddels op het prikbord. Vermeld hier de roeiersnamen, de geboortejaren van hen en de naam van de boot in. De inschrijving sluit om 12 uur de zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd.

Ook dit jaar zijn er weer taartenbakkers, vlothonden, klokkers, starters, tijdwaarnemers op de computer, barlieden en leden van het secretariaat nodig. Meld je eens voor wedstrijd aan op wintercompetitie@zrzv.nl . 

Vragen en informatie aan de organisatie (Bram Bollaert en Rik Joling kunnen hier ook gesteld worden.

Bij een slechte weersvoorspelling zal zoveel mogelijk zaterdagavond een eventuele afgelasting via de website bekend worden gemaakt.

Zoek je een roeiploeg? Een extra roeier nodig voor de boot? Helpen als vrijwilliger bij de wintercompetitie?

Naast het aanmeldformulier voor de roeiploegen, hangt er nu ook een A4 aan de kantine prikwand als je een ploeg of roeier zoekt.
Laat je mailadres of telefoonnummer achter, zodat anderen contact met jou kunnen zoeken!

De wintercompetitie zijn gezellige ZRZV-winter-dagen. Roeier, zeilers, vrijwilligers en supporters zijn allen welkom.

De organisatie; Rik en Bram