Daventria 125 jaar!

Gepubliceerd op 21 april 2009

Image Geachte Toer/marathon/midweekroeicommissie,
Zoals jullie vast (al wel een beetje) bekend organiseren wij in het kader van ons 125-jarig bestaan van woensdag 10 t/m zaterdag 13 juni een bijzondere roeitocht door onze prachtige provincie Overijssel. De laatste dag wordt besloten met een spectatulair 'Carnaval des Bateaux' in onze haven, in Zuidamerikaanse sfeer. We hebben een speciale website geopend waar alles op staat: http://www.roeivierdaagseoverijssel.nl/drupal/.
Wij beginnen met de organisatie al behoorlijk op stoom te komen. Nu mogen jullie in actie komen. Want we vinden het leuk als veel verenigingen dit festijn mee kunnen maken.De temperaturen gaan omhoog, het roeiseizoen is nu echt begonnen. Wij zijn druk bezig om alles te organiseren, en natuurlijk moet er ook nog veel gebeuren. Onze website, www.roeivierdaagseoverijssel.nl groeit elke week en meer info is dus beschikbaar. Ook de eerste aanmeldingen zijn al binnen. Wij zien dat er veel verenigingen al even een kijkje hebben genomen op onze website. Die interesse doet ons goed, wij hopen dat de inschrijvingen volgen. Heeft u vragen stuur dan een e-mail naar irvo@daventria.com.
Sommige mensen zien misschien een beetje op tegen de lengte van de tocht (totaal ca. 200 km). Maar de tocht valt reuze mee: wij hebben de tocht tweemaal gevaren met recreatieroeiers van Daventria die niet bijzonder getraind waren voor de tocht en met leeftijden varierend van 30 tot 65 jaar. De tocht is zonder ernstige blessures verlopen. Een paar blaren op de handen is wat na 4 dagen een trotse herinnering kan zijn aan een mooie tocht.
En ook de avonden zullen leuk zijn want met elkaar maken we er iets gezelligs van waar nog lang over wordt gesproken.
Dus schroom niet en maak het feest van Daventria compleet; een team per vereniging

Met vriendelijke groet,

Internationale Roeivierdaagse van Overijssel
Inschrijven/info: irvo@daventria.com
Website: http://www.roeivierdaagseoverijssel.nl/drupal/

RZV Daventria, Deventer
www.daventria.com