Cursusinfo & goed nieuws voor alle mensen met P1!

Gepubliceerd op 20 mei 2020

De eerste ervaringen met het roeien zijn positief. Tof om te zien hoe iedereen probeert zich aan de regels te houden! Het wisselen, instappen  /uitstappen, soppen van de handles en het poetsen van de boot liepen voor zo’n eerste weekend best goed. Na volgende week is dit een nieuwe routine. Wat is iedereen blij dat er weer geroeid kan worden! Maar we hebben nog meer goed nieuws!

Roeien in een C1 met P1-bevoegdheid

Als vereniging willen we iedereen natuurlijk zoveel mogelijk de kans bieden om te roeien en we realiseren ons dat niet iedereen over een skiff-bevoegdheid beschikt. Daarom bieden we nu ook  leden met P1-bevoegdheid de mogelijkheid om C1-boten af te afschrijven. Heb je dus P1-bevoegdheid? Geniet dan lekker van de mogelijkheid om te gaan roeien in een C1-boot. Voorwaarde is wel dat je op onze eigen kolk blijft. Maar hé, je kunt in elk geval vast het water op!

Cursusinformatie

In de afgelopen weken was het onze eerste prioriteit het opstarten van de vereniging voor iedereen met skiff-bevoegdheid. Dit betekent echter niet dat we op andere onderwerpen hebben stilgezeten. In de tussentijd hebben we namelijk ook gekeken naar mogelijkheden skiff-cursussen weer op te starten. Heb je je vorig jaar al opgegeven voor S1? Dan word je daarover geïnformeerd.