Boekel de Neree Regatta/NK klein 19 – 20 april 2008

Gepubliceerd op 18 april 2008

Image Dit weekeinde wordt op de Bosbaan de eerste baanwedstrijd van dit jaar gehouden. Traditioneel is dit de Boekel de Neree Regatta, voorheen de Randstad Regatta. Tevens worden de Nederlandse Kampioenen gehuldigd, die in de skiff of de tweezonder de winst pakken. De grote nummers hebben later in het seizoen hun NK.

Zaterdag wordt het spits afgebeten door Ruben en Roderick Dijk. De broers starten iets na achten in de twee-zonder-stuurman. Daarna is het de beurt aan Guido Bos, hij roeit in de skiff (jongens 17/18). De meisjes 17/18  roeien rond half elf hun voorwedstrijd. Tara Kenhuis, Kyra Tijhuis en Ghislaine Boschman komen in dit nummer uit voor de Zwolsche. Elianne Eggingk en Kirsten Lanz roeien tussen half twee en twee uur in de voorwedstrijd bij de meisjes 15/16.

In de middag zullen de halve finales en de finales van start gaan. Voor de skiffnummers is de finale op zondag. Op zondag zullen tevens de meisjes dubeltwee (17/18) starten (Kyra met Elisa Dam van Pontos). De meisjes 15/16 starten daar in de dubelviercombinatie.

De gebroeders Dijk starten dan weer in de tweezonder. Boreas zal ook van de partij zijn, onder andere in de eerste jaars acht.
Fotoalbum