Blikken voor De Zwolsche

Gepubliceerd op 9 maart 2008

Image Tijdens de Heineken Vierkamp is er een aantal blikken getrokken door roeiers van De Zwolsche. De dames veteranen wonnen alle afstanden, zowel in de categorie DVB als in het overall klassement bij de damesveteranen. Harriet van Ettekoven, Bea ten Brinke, Eva Kouw en Ellen Meliesie kunnen dus terugkijken op een succesvol weekeinde. Bij de meisjes 15/16 roeiden Gishlaine Boschman en Kirsten Lanz naar de overwinning in een combinatieploeg met twee meisjes van De Hunze. Ook zij konden de voorsprong van dag 1 uitbouwen. Nico Rienks en Sander Gerdes haalden het derde blik naar Zwolle. Met name de 5 kilometer op zondag werd afstand genomen van de rest van het veteranenveld. Heren V 4* werd mee 45ste in het veld.
Foto's:
DVB* , M164* , Combi Dav,   J188+ , HCl8+, HVF+
Foto's Leo Boschman

Tara Kenkhuis stapte op de valreep in bij een ploeg van het Spaarne. Zij werden 4e bij de meisjes 17/18 (dubbelvier).De clubacht van de mannen van De Zwolsche werd verdienstelijk zesde. Ook dit was een zuivere Zwolsche-ploeg.  Sjoerd en Melle werden in een combinatieploeg 7e bij de Jongens 17/18 achten. De  oudste ploeg uit Zwolle roeide  alleen op zaterdag mee, zij  zijn nu warmgeroeid voor de  Head (volgende week).

Foto's zijn te bekijken op de site van Merijn Soeters Later deze week zullen er ongetwijfeld fotos te zien zijn op de site van NLroei.

Alle uitslagen zijn te lezen op de site van de Heineken