Blik Sander, Nico en Rinze op de Heineken! 9 en 10 maart 2013

Gepubliceerd op 10 maart 2013

altDe Heineken Roeivierkamp is de officiële opening van het wedstrijdseizoen. Met een record aantal inschrijvingen daarvan 4 van de Zwolsche is de wedstrijd met erg koud weer verroeid!

De ploeg van Nico Rienks, Sander Gerdes , Ruud Wessel, Edger Tiemens, Rene ten Thije, Hans M. Hazelbag, Rinze Krol, Frans Gobel en Merijn van Ooijen (st) winnen het HVC8+ en het overall klassement.

De DV4*-ploeg met Janneke Hagemans, Evelien Janssen, Gerda Boschman, Anita te Velde en Frederiek te Biesebeek (st)  is 5de geworden, de HCL8+ met de J’s Jaap van Wessel, Jan Heerschop en Jan Horst, Mark Bijma (st) en Maarten Pouwel, Huib van Akkeren en Harry Wijnja en Giem Bultje en Rob Schrier is in de voorlopige uitslag 22ste (van de 44) geworden.

J184* met Tom Schwantje, Rik Rienks, Philip den Bremer en Vincent de Vegt en Ivan Remijn (beide Jason)  (st) zijn tweede geworden, een mooie prestatie. De M184* met Martine van den Boomgaard, Marjolein Visser, Esmee Oosterlaar, Morvenna de Vries en Celine den Bremer (st) zijn 7de geworden. Eerst wordt het huiswerk gemaakt tijdens het wachten in Amsterdam.

Uitslag