Blik voor Jelle Tuik in Assen

Gepubliceerd op 24 april 2013

altJuliette Brouwer: Tijdens de wedstrijd in Assen was het weer boven verwachting. Weinig wind, veel zon… Wat wens je nog meer: goede roeitijden natuurlijk! ZRZV heeft zelfs één keer blik gewonnen: Jelle Tuik blonk uit op de 1000 meter ergometer. Helaas kon hij zijn blik zelf niet meenemen, maar is direct na de wedstrijd wel bij hem afgeleverd door Merith & Merel. En op 1 juni, wanneer de competitie in Zwolle wordt gehouden, laten wij zien dat de Zwolsche nóg meer is huis heeft. Tot dan!   

Roderick Dijk:  “Een geslaagde 1e competitie in Assen!” Zo kijk ik terug naar onze eerste keer competitievaren binnen de regio. Als je goed en wel bedenkt dat wij met een vrij onervaren en jonge ploeg hier partij kunnen leveren tegen de meer ervaren, oudere junioren….dan bied dit zeker perspectieven!

  Samen met Inge zien we al veel snelle groei binnen de groep. Naast dat we veruit de gezelligste groep waren zien we ook zeker potentie in de verschillende dubbels en vieren. Het uitbouwen van die potentie lijkt dat ook een goed streven voor de eerstvolgende competitie in Zwolle op zaterdag 1 juni!
 
De komende trainingen gaan we veelvuldig in gladde nummers (1x en 2x) roeien om goed voorbereid te kunnen starten.
Mocht je nog willen weten hoe we op dit moment in het veld liggen, kijk dan even naar de uitslagen op… www.asserroeiclub.nl
 
Mvg,   Roderick