2x Blik op de Head of the River 17 maart 2013

Gepubliceerd op 17 maart 2013

altDe HVC8+ met Nico Rienks, Sander Gerdes , Ruud Wessel, Edger Tiemens, Rene ten Thije, Hans M. Hazelbag, Rinze Krol, Frans Gobel en Merijn van Ooijen (st) winnen ook het HVC8+ en het overall klassement van de Head na de overwinning op de Heineken vorige week!

Harriet van Ettekoven wint in een Willem III-combi het DVC4* en het overall klassement. De ploeg van Maartje van Reedt Dortland, Mariska Mulder, Eva Kouw, Meike van Driel en Siera Schrage (st) wordt 3de in het B-veld en vierde overall (57 ploegen)

Zuur is de uitslag in het HCl4*-veld: Ruben en Roderick Dijk, Twam Kruining, Joost de Goede en Esther Dijk (st) worden op 3 sec. tweede! In het M164*-veld wordt de ploeg met Martine en Daan (st) van den Boomgaard, Marjolein Visser, Emma Vercoulen en Céline den Bremer 4de. 

De ploeg met Philip den Bremer, Tom Schwantje, Rik Rienks, Vincent de Vegt en Emma Vercoulen (st) worden 3de in het J184*-veld. De HCl8+ wordt 12de en de HVD8+ wordt 9de in het D-veld.

De ploeg van Roelf Venhuizen, Frank Moerman, Bert van Apeldoorn, Erik Meulemans, Rens den Hollander, Hans de Vries, Geert Bok en Ton Broekhuizen en Sjoerd Gelders (st) heeft in het HvH8+ -veld ondanks veel problemen en uitvallers in de voorbereidingen, een keurige tijd van 36.01 neergezet en werd dus derde achter Maas3 en een Duitse ploeg. Zij lieten drie Nederlandse en één Duitse ploeg achter zich.

Uitslag

…een mooie vertegenwoordiging van de Zwolsche in Amsterdam!