7x BLIK op de Tromp Boat Races 15 oktober 2011

Gepubliceerd op 15 oktober 2011

De Lustrum commissie van Cornelis Tromp  heeft voor het 50-jarig bestaan van de vereniging bedacht in 1986 de Tromp Boat Races als lustrum evenement. Dit jaar viert Tromp haar 75 jarig jubileum. In 26 jaar is dit een wedstrijd geworden die niet meer weg te denken is uit de wedstrijd kalender van roeiend Nederland, maar is ieder jaar ook een topevenement op de eigen vereniging.

Uitslag

Fotoalbum fam. van den Boom

Foto’s

Filmpje van het eerste blok

Blik 1:  Nanette van Asselt, Bea ten Brinke, Harriet van Ettekoven, Esther van der Loos en Mariska Mulder (st)

Blik 2 en 3: VC2- Sander Gerdes en Nico Rienks ihelaas  19 sec. na de overall winnaars VA2-. Nico en Sander roeien met Frans Göbel en Hans Marten Hazelbag het V4+-veld naar huis

Blik 4: VE1x Jan-Bas van Noord haalt BLIK in een groen/blauw ? 🙂 roeipakje.

Blik 5 en 6: Gianna Talamini en Mariska Mulder in het DVD2x -veld 2 sec. sneller dan  Maartje en Jolanda in het DVA2x-veld blik, dat wordt een spannende wintercompetitie

Blik 7: het mooiste blik is van Philip den Bremer   J161x veld, Tom Schwantje wordt 6de in het veld van 34 roeiers.

Martine van den Boomgaard wordt 4de in haar veld van 15 jarigen als 14 jarige.  Koen Luppes eindigt midden in het J18 1x-veld. Bram Bollaert wordt 10de in het VB1x-veld. Lars van den Boom en Riks Rienks worden 2de in het J162x-veld.  De 3 J’s met Rob Kluvers en Monique pronk (st) worden 2de in het HVC4*-veld.

Wie heeft een foto (‘s) gemaakt van Philip den Bremer met zijn blik? Mail even naar webmaster of zet ze in ons fotoalbum.