Blik voor Céline, Martine, Nico, Sander en Rinze – Head 22 – 23 maart 2014

Gepubliceerd op 23 maart 2014

altZaterdag heeft Céline den Bremer in een Viking combi BLIK gewonnen in het M16*.

Zondag staat er veel wind, het regent en hagelt in Amsterdam.

In een combi van Willem III en de Zwolsche wint Martine van den Boomgaard BLIK samen met Fanny Bon, To Wiersma, Floor van Lieshout en Irene de Gelder (st).

Blik in HVC8+ en overall eerste is de ploeg van Nico Rienks, Sander Gerdes, Rinze Krol, Frans Göbel, Ruud Wessel, Edger Tiemens, René ten Thije, Hans M. Hazelbag en Merijn van Oijen (st) …een mooie overwinning!

Geen BLIK voor de ploeg van Janna Brouwer, Eva Kouw, Harriet van Ettekoven, Liesbeth de Boer en Marianne van de Pol (st). De ploeg kreeg 15 strafseconden wegens hinderen in de grote bocht en wordt daardoor tweede in het DVB4*-veld. De ploeg van Bea ten Brinke, Hilda van der Hek, Annelies Blankena, Janette Storm en Ghislaine Boschman (st) wordt 10de in het DVB4*- veld.

De ploeg met Jobke Middelkamp, Marjolijn van Aarst, Esther Dijk, Mariska Mulder en Gerda Abma (st) worden 3de in het DCL4*.

Marina Nagelmaeker, Esther van Leusen, Corien Meijer, Corinna Behnke en Jolanda Regout (st) worden 5de in het DVA4*-veld. In het DVD4*-veld worden Kitty Groeningen, Rian Hofma, Marie Christine Zuidwijk, Linda de Groot en Astrid van Slobbe (st) 8ste.

De ploeg van Jan Bezemer met Rik Tangerman, Jannes Hessels, Jan Horst, Marc Lighart, Himke van der Velde, Jan Sije Huismans, Robert Levering en Ernst Inklaar (st) eindigt in een tijd van 31:54.8. In het HVG8+-veld wordt de ploeg van Roelf Venhuizen, Hans de Vries, Bert Apeldoorn, Erik Meulemans, Gerrit Ruhaak, Frank Moerman, Leo Boschman, Ton Broekhuizen en de 86 jarige! stuur Sjoerd Gelder 12de. De ploeg van Rob Kluvers, Frans Larmene, Anno-Jan Krottje, Joram Nauta, Jaap van Wessel, Huib van Akkeren, Rob Schier, Oene-Jeljer Dijkstra en Esther Dijk 13de in het HCL8+-veld! In het HVE4*-veld roeien Jan Kamphuis, Hans Mulder, Gerard Hoogvliet, Kees Boogerd en Bert Fikkers (st) de afstand in 35:42:2. De ploeg van Geert de Gaay met Jeroen Eggink, Rob Drost, Chris Wagenaar, Henk de BIe, Marc Nijenhuis, Wim Nijhuis, Wilfrid van Aken en Elianne Eggink eindigen met een tijd van 34:33:8.

Uitslagen