Blik en baanrecords op de Mastenbroek Marathon 20 september 2008

Gepubliceerd op 20 september 2008

Image Op 20 september is met ideaal weer de MM verroeid. 19 ploegen deden mee aan de prachtige tocht over de IJssel, Ganzendiep, Goot, Zwarte Meer en Zwarte Water. De C2 van Gyas en de C4 van de Zwolsche  hebben een beker gewonnen. De ploeg van de Zwolsche heeft het baanrecord gebroken voor het C4-veld. Het oude record is gevaren in 2006 en stond op naam van de combi ploeg Amstel/Zwolsche met Jan-Bas. Die tijd was 3 uur, 24 minuten en 6 seconden. De nieuwe tijd is 3 uur, 22 minuten en  35 seconden. Ook in de C2-klasse werd een nieuw record neergezet. Gyas roeide 3 uur, 35 minuten en 0 seconden. Daarmee namen zij het record van de Zwolsche (uit 2006) in deze klasse over.
Henk de Bie heeft als een prima projectmanager de wedstrijd perfect georganiseerd met hulp van Ko Vermeulen (volgboot), Wim Lones, Bas Renting (fotograaf), Joep Brouwers , Gert en Marie-José Rietjens, Bert Hacquebord en Kim de Bie. De barcommssie zorgde voor soep en broodjes na afloop.
Uitslag
Fotoalbum Bas Renting 
Fotoalbum
Fotoalbum Picasa
Fotoalbum Photobucket
Over de fotoalbums van de Zwolsche: helaas kan er sinds kort uit Webshots geen foto meer downgeload worden. We zijn op zoek naar een niewe plaats om foto's neer zetten. Als proef een album van PIcasa en Photobucket. Bij Flickr bijvoorbeeld mag je per maand 100 mb uploaden! Dat is te weinig, daar zijn we zo doorheen. Wie weet een goede nieuwe plek om foto's te plaatsen online? Mail naar webmaster