Blik Eemhead voor Philip, Koen en Marjolein! 24 september 2011

Gepubliceerd op 24 september 2011

Wie stuurt een stukje voor de site? webmaster@zrzv.nl

Wordt het Mirjam, Tom, Martine, Esmée, Morvenna, Roland, Lars, Philip, Marjolein of Koen? Of ….. Jaap? Nee, de website verwacht een stukje van een jeugd/junior roeier! 🙂 Het is Koen die mailt! Super! Geef jij de pen door bij de volgende wedstrijd!

Uitslag

Fotoalbum fam. vd Boom

 

’s Ochtends in alle vroegte vertrokken richting het Eenland, de Zwolsche delegatie junioren-wedstrijdroeiers. In totaal tien uiterst gemotiveerde skiffeurs die van plan waren om Zwolle in Amersfoort op de kaart te zetten. Op Marjolein na (twee kilometer) moest iedereen de afstand van vier kilometer afleggen.

Toen het zonnetje de frisse ochtend een beetje had verdreven gingen om elf uur als eerste de M16 aan de slag. Met Martine, Morvenna en Esmee gingen van de Zwolsche hier drie roeisters van start. Martine roeide naar een verdienstelijk tweede plaats, Morvenna en Esmee werden respectievelijk 6e en 7e. Na de dames waren de heren aan de beurt in de J16 met Tom, Lars en Philip. Philip roeide naar de snelste tijd van het hele veld en trok hier zo zijn eerste blik van na de zomer. Tom werd op slechts drie seconde achterstand tweede, maar die had naar eigen zeggen twee bruggen geknuffeld. Lars werd 6e. Mirjam roeide na de J16 in het M18 veld naar een prima 5e plek. Als laatsten mochten Roland en Koen van start op de vier kilometer in het J18 skiff veld. Roland werd in zijn eerste wedstrijd knap vierde en Koen die als laatste starte en (bijna) als eerste finishte trok hier zijn eerste blik na de vakantie. Later op de dag mocht Marjolein in het M14 veld op de 2 kilomter laten zien wat ze waard was. En hoe, door niet alleen alle M14 naar huis te roeien maar ook alle J14 te verslaan. Het derde blik van de Zwolsche is voor Marjolein. Al met al een geslaagd dagje in het midden van Nederland.