Beste zeilfanaten,

Gepubliceerd op 23 mei 2011

De zon komt steeds vroeger op en het is ’s avonds lang licht…Tijd voor de IJsseltocht, onze befaamde tocht van het jaar!
Zaterdag 18 juni 2011 gaan we deze mooie tocht varen. We varen om half 9 met de Valken richting de sluis. Via de IJssel naar Kampen (visje eten op de markt!), door nog een sluis bij het Ganzendiep,  langs Genemuiden en door de Arembergergracht (3e sluis) varen we richting de Ronduite. Een hele leuke tocht door de kop van Overijssel, onderweg zie je van alles en ervaar je diverse zeilomstandigheden met bruggen en sluizen. Dit wil je niet missen!
Je kan je tot zaterdag 11 juni opgeven voor deze tocht. Kosten € 20,- pp, een introducé(e) betaalt € 25,00. Aan- en afmeldprocedure zoals gebruikelijk, bij Miny en Inge  via zeilactiviteiten@zrzv.nl


En….vrijdagavond 17 juni halen we de boten vanuit de Ronduite vast richting Zwolle. Ook hiervoor zoeken we voldoende schippers en maten, liefst met een auto die bij de Ronduite kan blijven staan voor de terugreis op zaterdag. Vrijdagmiddag vertrekken we om 16.30 uur bij de ZRZV. Aankomst ong. 21.30 uur. Als je vrijdagavond ook mee wil varen, meld dit dan bij je opgave.

Het vervoer van- en naar de Ronduite is altijd weer even puzzelen dit weekend. We zoeken chauffeurs voor deze tocht. Als er in je omgeving iemand is die een paar zeilers vrijdagavond kan brengen en/of zaterdagavond kan halen (tegen kleine km-vergoeding), dan horen wij dat ook graag.

Tot de 18e!

Groet, Miny en Inge