Beste mederoeiers op de zaterdagochtend (en ook de zondag!)

Gepubliceerd op 24 maart 2011

Zaterdagochtend is al jaar en dag de roeiochtend voor zowel jeugd als veteranen. “Vroeger” hadden we speciale jeugdboten, de veteranen bleven daar uit. Tegenwoordig is de jeugd blijkbaar al snel boven de 60 kilo en worden alle boten gewoon met en door elkaar gebruikt. Prima! Maar natuurlijk is het wel een drukke boel op die ochtend.

Ik zou het zo ontzettend fijn vinden om ook op die drukke ochtend toch de gelegenheid te hebben om af en toe een skiff te kunnen pakken (zonder dat ik die op woensdag al in moet schrijven). De lente en de zomer nodigen mij daar meer voor uit dan de winter. Ik zou iedereen nogmaals willen vragen om de skiffs op de zaterdag weer (nog steeds?) in blokken in te schrijven. We kunnen dan starten om 9.00 uur voor de vroege vogels en om 10.30 uur overdragen aan de uitslapers. Is anderhalf uur niet genoeg om lekker aan je conditie te werken? En zijn de buffertochten van 2 tot 21/2 uur niet beter te plannen op een doordeweekse avond?

Jeugdleden, ik doe ook speciaal een beroep op jullie. Willen jullie het er eens met elkaar over hebben? Zien jullie de nood van de andere roeiers op deze ochtend? Ik sta open om er eens over van gedachten te wisselen. Misschien zijn er nog andere variaties mogelijk? En als iemand er iets over kwijt wil, mail mij gerust

Vriendelijke groet, Evelien Janssen

Er heeft al eerder een bericht op de site gestaan over dit onderwerp! Lees hier.