Beperkingen door werkzaamheden derde vlot

Gepubliceerd op 11 september 2020

De aankomende dagen arriveert het materiaal dat nodig is voor de plaatsing van het derde vlot. Dit betekent dat er vanaf zaterdag 12 september een ponton in de kolk komt te liggen met daarop een dragline. Ook komt er materiaal op ons terrein te liggen. Houd hier rekening mee als je het water op gaat. Vanaf dinsdag 15 september starten daadwerkelijk de werkzaamheden.

Tijdens de werkzaamheden die na verwachting twee weken gaan duren, is er maar een vlot beschikbaar. Omdat we de coronamaatregelen in acht moeten nemen, betekent dit dat per tijdslot van een kwartier er maximaal vijf boten afschreven kunnen worden. Let daar dus op als je een boot afschrijft. Als op het gewenste tijdstip al vijf boten zijn afgeschreven, ga dan een kwartier eerder of later je boot afschrijven. Zo zorgen we er met z’n allen voor dat we veilig kunnen roeien en zeilen.

Op dinsdagmiddag 15 en 22 september is er schoolroeien en dit betekent dat er geen ruimte is voor andere roeiers en zeilers. Voor hen geldt een vaarverbod. In het weekend van 19 en 20 september kan er op zaterdagochtend uitsluitend door de jeugd geroeid worden en zaterdagmiddag is gereserveerd voor de instructie van de zeiljeugd. Op zondagochtend kunnen uitsluitend de senioren roeien.

We hopen dat door bovenstaande maatregelen er gewoon geroeid en gezeild kan worden. Zo kunnen we met z’n allen genieten van het verwachte mooie nazomerweer.