Belangrijke info over de wintercompetitie

Gepubliceerd op 23 november 2018

De eerste wedstrijd van de wintercompetitie is 11 november 2018 gevaren. 45 boten deden mee. Door opstartproblemen met het rekenprogramma konden we op de wedstrijddag helaas geen gecorrigeerde eindtijden met jullie delen. Inmiddels doet het programma het weer, dus ben je nieuwsgierig naar je definitieve eindtijd? Bekijk dan hier de einduitslag.

Inschrijven volgende edities

De online inschrijftool voor de wedstrijd van 2 december 2018 gaat vrijdag 23 november a.s. om 20.00 uur open. Om iedereen ook in de toekomst gelijke kansen te geven bij het reserveren van boten, hebben we de tijden voor de volgende edities ook alvast vastgelegd. Noteer je ze vast in je agenda?
9 december 2018  20.00 uur
13 januari 2019    20.00 uur
10 februari 2019   20.00 uur

Bestel je wedstrijdshirt

De wedstrijdcommissie heeft dit jaar speciale wintercompetitieshirts laten maken in de kleur electric yellow. Ben je geïnteresseerd in een exemplaar? Vink dit dan aan in de online inschrijftool.

Wedstrijdshirt Wintercompetitie ZRVZHet t-shirt is ook hier te bestellen, zelfs nadat de inschrijving is gesloten. De kosten van het shirt bedragen € 11,50 en dit bedrag kun je op de wedstrijddagen gelijktijdig met je inschrijfgeld voldoen aan de wedstrijdtafel in het clubgebouw. De shirts reiken we tijdens de laatste wintercompetitiedag aan je uit. Zie de afbeelding voor een voorbeeld (in wit) van het wedstrijdshirt. Het echte shirt is ‘electric yellow’.

Vragen?

Heb je nog vragen over de wintercompetitie? Neem dan contact met ons op via wintercompetitie@zrzv.nl.
We proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.