Belangrijke info over de wintercompetitie

Gepubliceerd op 29 december 2018

De eerste twee edities van de wintercompetitie zijn gevaren en als commissie kijken we tevreden terug. Ondanks dat het steeds weer een uitdaging is om vrijwilligers te vinden, is het ons tot nu toe nog steeds gelukt. Wil jij graag een bijdrage leveren in de volgende edities? Meld je dan aan via wintercompetitie@zrzv.nl.

De eerstvolgende wedstrijd is op zondag 6 januari 2019. Je kunt je nog opgeven tot zaterdag 5 januari 12.00 uur. Na de wedstrijd vindt ook de nieuwjaarsborrel plaats. Daar wil je natuurlijk bij zijn!

Inschrijven volgende edities

Om iedereen gelijke kansen te geven bij het reserveren van boten, hebben we de inschrijfdata en tijden voor de volgende edities ook alvast vastgelegd. Noteer je ze vast in je agenda?
13 januari 2019    20.00 uur
10 februari 2019   20.00 uur

Bestel je wedstrijdshirt

Wedstrijdshirt Wintercompetitie ZRVZDe wedstrijdcommissie heeft dit jaar speciale wintercompetitieshirts laten maken in de kleur electric yellow. Ben je geïnteresseerd in een exemplaar? Vink dit dan aan in de online inschrijftool. Je kunt ze ook bestellen via wintercompetitie@zrzv.nl.
De kosten van het shirt bedragen € 11,50. Dit bedrag kun je op de wedstrijddagen gelijktijdig met je inschrijfgeld voldoen aan de wedstrijdtafel in het clubgebouw. De shirts zullen we dan tijdens de laatste wintercompetitiedag aan je uitreiken.

Vragen?

Heb je nog vragen over de wintercompetitie? Neem dan contact met ons op via wintercompetitie@zrzv.nl. We proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.