Aquilo naar Akkrum in Friesland voor leden ZRZV

Gepubliceerd op 16 juni 2019

In de schoolzomervakantie, van 13 juli t/m 24 augustus (het kan een paar dagen eerder of later zijn) ligt de Aquilo (Valk) met motor van onze vereniging in Akkrum in Friesland. De exacte datums worden aangepast in de zeilplanning.

Als je zeilbevoegd bent, kun je de Aquilo via het ZRZV afschrijfsysteem reserveren. (Je kunt ook 2 * 4 uur reserveren op één dag). Kun je door onvoorziene omstandigheden toch niet gaan terwijl je al gereserveerd hebt, vergeet dan niet je reservering te verwijderen zodat een andere zeiler alsnog kan reserveren.
Wil je een datum reserveren die meer dan 3 dagen vooruit ligt, stuur dan een mail naar zomerzeilen@zrzv.nl. Je mag de Aquilo max. 2 dagen achter elkaar reserveren. Als je de dektent wilt gebruiken moet je die zelf meenemen vanaf ZRZV. (rode dektent, ligt op de zeilafdeling in de loods). Er wordt een grote zelfredzaamheid en kennis verwacht van de Valk, ook in het omgaan met de motor.
Je hoeft niet te betalen voor het gebruik van de Aquilo, wel voor de benzine. Er wordt van je verwacht dat je de motor vol benzine achterlaat of, indien weinig gebruikt, enkele euro's in "het potje” doneert. De motor heeft een 1:100 mengsmering, voor een 5 litertankje benzine moet je 50 ml olie toevoegen. De olie ligt in de Aquilo, de benzine moet je zelf halen.
Heb je schade veroorzaakt, dan betaal je het eigen risico voor de collectieve verzekering waar de boot onder valt.

Adres:
Jachthaven De Drijfveer/Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31 (kaart)
8491 CJ Akkrum
Telefoon: 0566 – 652789
drijfveer.nl

Ligplaats: Trigreppel 12

Veel zeilplezier deze zomer op de in Friesland!
Groeten namens de zeilcommissie,
Ineke Bongers