Afsluiting Zeilseizoen

Gepubliceerd op 19 oktober 2008

ImageWoensdag avond  (15-10-08) hebben we op een gezellige manier het zeilseizoen afgesloten. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we teruggeblikt. Ook dit jaar is er weer veel gebeurt.
Er was lekkere taart en een uitgebreide fotopresentatie van de zeiluitjes.

Behalve de verhalen over de dingen die we met elkaar op het water hebben meegemaakt, hebben we ook met elkaar nagedacht over wat ons bindt aan de zeilafdeling

Dit leverde de volgende reacties op:
Mensen en uitstapjes
Lekker buiten genieten van water, wind, gzelligheid + Total relax
Samen en sfeer
Windkracht, natuurkracht, eendracht en een zrzv-lid dat lacht
De combinatie van mensen, water en natuur
Het grote wonder: (schuin) tegen de wind ga je vooruit!
Watervrienden
Zeilen en gezelligheid
Ontspanning
Een club zijn met elkaar die verbonden is en dan samen het leukste doen dat er is: zeilen

De groep mensen die regelmatig op woensdag avond aanwezig is, die de zaterdagen meevaart loeft op. Dat is iets om trots op te zijn. Toch vinden lang niet alle nieuwe leden de weg naar de woensdagavondactiviteiten. Ook deze afsluitende avond waren er “slechts” 20 zeilers.

We hebben met elkaar gesproken over de manier hoe we de andere (vooral nieuwe) leden kunnen betrekken bij de club. Dit kan door meer mensen te betrekken bij de organisatie en de nieuwe leden een keer uit te nodigen op de woensdagavond langs te komen. Bij de roei hebben ze het inlooproeien waar een gastheer/vrouw de taak heeft om iedereen te ontvangen en eventueel te begeleiden. We gaan kijken of dit ook bij de zeilafdeling kan werken.

We gaan deze winter tijdens het klussen, de conclusies verder uitwerken.

Vanaf november is iedereen van harte welkom om op woensdag avond te komen klussen aan de boten voor het onderhoud. Op deze manier kunnen we voorjaar 2009 weer met goed onderhouden boten het water op.

Tot Zeils! Hendri