Afsluiting seizoen wedstrijdploeg jeugd

Gepubliceerd op 4 juli 2012

Dinsdag heeft de wedstrijdploeg van de jeugd een wederom succesvol jaar afgesloten met een heerlijke barbeque. De voltallige ploeg was aanwezig, evenals de coaches en het brein achter de organisatie! Tijdens het eten werd er onder andere een afscheidscadeau aan Koen en Roland, die volgend jaar gaan studeren, gegeven. Een groots applaus voor Bea ten Brinke en Bram Bollaert was ook op z’n plek, omdat zij samen met Nico Rienks ervoor gezorgd hebben dat het jaar vlekkeloos verliep.

Na de maaltijd werd besloten om nog even een stukje te roeien, om vervolgens als bedankje van de roeiers de nieuwe coachfiets van de ploeg te presenteren.
Het resultaat mocht er wezen, de fiets is nu te bewonderen op de vereniging!

Na alle vrolijkheid werd pas duidelijk dat het seizoen nu echt voorbij is en was het tijd om de coaches en elkaar te bedanken voor een fantastisch jaar. Een jaar waarin de coaches tweede vaders werden, en zij meer tijd op de roei dan thuis doorbrachten. Met resultaat, want dankzij de intensieve training was het aantal blikken dit jaar niet meer op handen of voeten te tellen.

Nu mag er anderhalve maand vakantie gevierd worden, om lekker uit te rusten voor een nieuw en succesvol jaar!

Zwolsche, Bedankt!

Foto