Aanmelden voor zeilinstructie in voor- en najaar

Gepubliceerd op 31 december 2022

Voor nieuwe leden, beginnende zeilers die willen leren zeilen en zeilers die hun vaardigheden willen verbeteren is er in het voorjaar en in het najaar zeilinstructie voor de jeugd en volwassenen bij de ZRZV. Deze zeilinstructie wordt verzorgd door onze eigen zeilinstructeurs, dit zijn ervaren zeilers die ook lid zijn van de ZRZV.

Op ca. 7 vastgestelde zaterdagen in het voorjaar en in het najaar zullen we met onze zeilboten bij de ZRZV les geven op de kolken en het Zwarte Water. Je krijgt ook enkele lessen op het water van de Beulakerwijde, waar de ZRZV eveneens zeilboten heeft liggen. Verder staat er een avond gepland waar de belangrijkste onderwerpen van de theorie wordt besproken waaronder de voorrangsregels op het water. Na deze cursus bestaat de mogelijkheid om voor te zeilen, als dat goed gaat ben je daarna bevoegd om zelfstandig met de ZRZV boten te zeilen.

In de ochtend wordt er door onze zeilinstructeurs les gegeven aan een ‘Beginners’ groep van ca. 9 cursisten en in de middag een ‘Vervolg’ groep van ca. 9 cursisten die al meer zeilervaring hebben of al eerder met de Beginners mee hebben gedaan.

Wil je meer weten of je aanmelden voor de zeilinstructie? Kijk dan op de pagina’s voor het jeugdzeilen en voor het volwassenenzeilen , of neem contact op via de mail zeilinstructie@zrzv.nl