Aanmelden voor de zeilinstructie na de zomervakantie

Gepubliceerd op 15 juni 2022

Voor nieuwe leden, beginnende zeilers die willen leren zeilen en zeilers die hun vaardigheden willen verbeteren is er na de zomervakantie weer de zeilinstructie bij de ZRZV. Je kunt je vanaf nu hiervoor aanmelden! Deze zeilcursus wordt verzorgd door onze eigen zeilinstructeurs, dit zijn ervaren zeilers die allen ook lid zijn van de ZRZV.

Op meerdere zaterdagen zullen we met onze zeilboten bij de ZRZV les geven op de kolken en het Zwarte Water. Je krijgt ook enkele lessen op het water van de Beulakerwijde, waar de ZRZV eveneens zeilboten heeft liggen. Verder staat er een avond gepland waar een stuk theorie worden besproken met o.a. de voorrangsregels. Na deze cursus bestaat de mogelijkheid om voor te zeilen, als dat goed gaat ben je daarna bevoegd om zelfstandig met de ZRZV boten te zeilen.

In de ochtend wordt er door onze zeilinstructeurs les gegeven aan een ‘Beginners’ groep van ca. 9 cursisten en in de middag een ‘Vervolg’ groep van ca. 9 cursisten die al meer zeilervaring hebben of al eerder mee hebben gedaan. Er zijn nog plekken beschikbaar!

De volgende data staan gereserveerd:

Zeillessen op zaterdagen:
27 augustus, 3 september, 10 september, 17 september, 1 oktober, 8 oktober en 15 oktober 2022.

Theorie avond: dinsdagavond 20 september 19:30 – 22:00 uur.

Wil je meer weten of je aanmelden voor de zeilinstructie? Neem dan contact op via de mail zeilinstructie@zrzv.nl