Aankondiging ZWR 2014

Gepubliceerd op 4 juni 2014

Zondag 22 juni wordt de jaarlijkse Zwarte Waterregatta gehouden. Dit jaar zijn we dus weer terug naar zondag i.p.v. zaterdag, en dit jaar zonder samenwerking met het sloeproeien.  Dit laatste maakt de logistiek wat eenvoudiger, we zijn nu niet meer genoodzaakt om tijdens het oproeien de volledige ronde door de stad te roeien, het oproeien is nu slechts 5 kilometer. Noteer daarom zondag 22 juni in je agenda: om zelf mee te doen aan deze tijdrace over vijf kilometer over het Zwartewater, om te kijken, op de fiets aan te moedigen of mee te helpen met alles in goede banen te leiden.

Als toeschouwer sta je op de eerste rang op de vele bruggen die op het traject worden gepasseerd.
De start is namelijk in de stad bij de Hofvlietbrug en vervolgens passeert het deelnemersveld de Beatrixbrug, de Holtenbroekerbrug, de Twistvlietbrug en de Mastenbroekerbrug voordat bij de eerste kolk voorbij ons eigen home de finish wordt bereikt.
Voor degenen die hun agenda  nog exacter willen invullen: de starttijd van het eerste blok is om 11.00 uur, het tweede blok begint om 14.00 uur.
 
Uitgeschreven nummers:  
Blok 1. Starttijd 11.00 uur:  DV8+, V4X+, V4+, DV2X, DVC4X+, DVC4+, HCL4X+, DCL8+
Blok 2. Starttijd 14.00 uur: V8+, DV4X+, DV4+, V2X.,  VC4X+,  VC4+, DCL4X+, HCL8+
 
Starten in Blok 1 en Blok 2 is mogelijk
 
Inschrijven doe je via de bij je vereniging gebruikelijke kanalen, dus ZRZV leden via Bram. (Inschrijving sluit maandag 16 juni.)