9 November eerste Wintercompetitie

Gepubliceerd op 1 november 2014

De wintertijd is net weer begonnen. Het is dus weer tijd voor de jaarlijkse onderlinge wintercompetitie. Zondag 9 november is de 1e wedstrijd. Geef je nu via de lijst op het prikbord op!  

Wie het eerst komt, heeft de eerste keus voor een boot! Uiteraard blijven de regels omtrent de benodigde examens gelden. Bij onvoldoende bevoegdheid zal de betreffende boot naar een andere ploeg worden doorgeschoven!

Iedereen krijgt de kans om de strijd over 4 kilometer met elkaar aan te gaan. Van zeer geoefend roeier tot en met degene die net hun P1  hebben gehaald. Voor de uitslag zullen de tijden gecorrigeerd worden met een factor op basis van leeftijd, geslacht en bootstype. Voor het klassement tellen de beste 3 resultaten mee. Gastroeiers zijn van harte welkom. Ze komen alleen in aanmerking voor de dagprijs.

 

De strijd tussen de roeiers en ploegen van de ZRZV en Boreas zal op de volgende data plaatsvinden:

  • zondag 9 november 2014
  • zondag 7 december 2014
  • zondag 4 januari 2015
  • zondag 1 februari 2015
  • zondag 1 maart 2015

Het inschrijfgeld is €1,– per wedstrijd per roeiplaats, te voldoen bij het wedstrijdsecretariaat. De aanvang van de wedstrijd is om 9.30 uur. Er wordt om 10.30 uur gestart bij de kade vlak bij de Kop van de Vecht. De finish is net voorbij het Tolhuisje (km paal 2.4).

De aanmeldingslijst voor de 1e wedstrijd hangt inmiddels op het prikbord. Vermeld hier de roeiersnamen, de GEBOORTEJAREN van hen en de naam van de boot in. De inschrijving sluit om 12 uur de zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd.

Ook dit jaar zijn er weer taartenbakkers, vlothonden, klokkers, starters, tijdwaarnemers op de computer, barlieden en leden van het secretariaat nodig. Meld je eens voor wedstrijd aan op wintercompetitie@zrzv.nl .  Vragen en informatie aan de organisatie (Bram Bollaert en Rik Joling kunnen hier ook gesteld worden.

Bij een slechte weersvoorspelling zal zoveel mogelijk zaterdagavond een eventuele afgelasting via de website bekend worden gemaakt.