Test Raceclocker en uitslag alternatieve WC

Gepubliceerd op 7 december 2021

Test Raceclocker geslaagd & uitslag alternatieve Wintercompetitie

 

Zondag 5 december was het zo ver met 4 Masters boten en de Jeugd in skiffs hebben we het nieuwe tijdwaarnemingssysteem getest. Het is zeer goed verlopen! Bijgevoegd de uitslag van zowel de tijden die gevaren zijn tijdens de test als ook de tijden die iedereen heeft neergezet in dit weekend met Strava. Nieuwsgierig naar het systeem? De uitslag is hier; www.raceclocker.com/c24b69d8 te bekijken.

 

Natuurlijk hopen we dat we 2 januari weer een normale editie kunnen neerzetten. Inmiddels hebben we twee ploegen bereid gevonden om te helpen als vrijwilliger. Waarschijnlijk zijn we daarmee met de al aangemelde vrijwilligers samen rond. Dit gaan we de laatste twee wedstrijden van het jaar ook doen. Vragen we jouw ploeg om te helpen? Dan verwachten we ook dat je dit organiseert. Alleen samen kunnen we dit leuke evenement mogelijk maken.

 

Mocht het onverhoopt niet door kunnen gaan om wat voor reden maken we uiteraard weer een Strava competitie aan maar dan voor de 2 kilometer want dat is wat we gaan varen op 2 januari.

 

Met sportieve groet,

 

Janna & Laura

 

Uitslag alternatieve wintercompetitie 5 dec 2021 (1)