Inloopzeilen

Home Zeilen Inloopzeilen

Alle leden van de ZRZV die willen ervaren wat het is om te zeilen of beter willen leren zeilen zijn welkom. Het is leuk, interessant en gezellig. Wil je deelnemen, meld je dan een kwartier voor vertrek bij de vereniging. Een ervaren zeiler is voor begeleiding aanwezig. We starten altijd met een korte voorbespreking en delen daarna de boten in. Het is hierdoor meestal een verrassing met wie je in de boot zit. Dit maakt het gevarieerd en ook weer erg leerzaam. Iedereen heeft namelijk een eigen manier van zeilen. Uiteindelijk vind ook jij je eigen manier! Daarna gaan we het water op.

Zeilen op maandagavond, woensdagavond en vrijdagochtend

Op de maandagavond en woensdagavond vanaf 19.00 uur en op de vrijdagochtend vanaf 10.00 uur kun je meezeilen. Zeilervaring is hierbij van ondergeschikt belang. Er is altijd een ervaren schipper aanwezig om samen met jou het water op te gaan. Precieze data zijn te vinden in de zeilagenda.

Jaarplanning

Hou voor actuele data en tijden van het inloopzeilen de jaarplanning in de gaten. Er is ook een Whatsapp-groep waarmee je met andere zeilers kunt afspreken te gaan zeilen. Wil je hieraan toegevoegd worden, naam dan contact op met een van de schippers.