Aanmelden voor de zeilinstructie 1e helft 2022

Gepubliceerd op 26 maart 2022

Voor nieuwe leden, beginnende zeilers die willen leren zeilen en zeilers die hun vaardigheden willen verbeteren is er vanaf eind april weer de zeilinstructie bij de ZRZV. Je kunt je vanaf nu hiervoor aanmelden! Deze zeilcursus wordt verzorgd door onze eigen zeilinstructeurs, dit zijn ervaren zeilers die allen ook lid zijn van de ZRZV. 

Op meerdere zaterdagen zullen we met onze zeilboten les geven op de kolken en het Zwarte Water bij de ZRZV. Nieuw is dit jaar gaat we ook een aantal keer les zullen geven op het water van de Beulakerwijde, waar ook enkele zeilboten van de ZRZV liggen. Verder staat er een avond gepland waar een stuk theorie worden besproken met o.a. de voorrangsregels. Na deze cursus bestaat de mogelijkheid om voor te zeilen, als dat goed gaat ben je daarna bevoegd om zelfstandig met de ZRZV boten te zeilen.

In de ochtend wordt er door onze zeilinstructeurs les gegeven aan een ‘Beginners’ groep van ca. 9 cursisten en in de middag een ‘Vervolg’ groep van ca. 9 cursisten die al meer zeilervaring hebben of al eerder mee hebben gedaan. Er zijn nog wat plekken beschikbaar!

De volgende data staan gereserveerd:

Zeiles op zaterdagen: 30 april, 7 mei, 21 mei, 28 mei, 11 juni, 25 juni en 2 juli 2022.

Theorie avond: dinsdagavond 31 mei 19:30 – 22:00 uur.

Wil je meer weten of je aanmelden voor de zeilinstructie? Neem dan contact op met Dick Hofstee via  de mail zeilinstructie@zrzv.nl